Klip Video I Am Me RM1 Juta Jadi Viral


  1. Datuk Seri Vida tidak kisah Klip Video I Am Me RM1 Juta Jadi Viral. Beliau membelanjakan lebih RM1.Juta untuk bikin klip video tersebut.Klip Video I Am Me RM1.Juta Jadi Viral
Datuk Seri Vida Klip Video I Am Me

Klip Video I Am Me RM1 Juta Jadi Viral


Datuk Seri Hasmiza Othman jutawan kosmetik yang juga dikenali Dr Vida mendakwa bahawa beliau membelanjakan lebih RM1 Juta untuk menghasilkan sebuah video klip video berjudul I Am Me.

Datuk Seri Vida, 46 sanggup membelanjakan begitu banyak wang hanya semata-mata sebuah klip video kerana inginkan kelainan dengan berkongsepkan kemewahan melampau.

Klip video ini adalah arahan pengarah terkwnal Ghaz Abu Bakar.

Kos produksi sahaja menelan belanja RM80,000. Peralatan lain kira-kira RM80,000 juga.

Dalam klip video tersebut,  Dr Vida memakai tiga bentuk cincin rama-rama yang ditempah khas dengan hargavkeseluruhan berjumlah RM800,000.

Bukan semua duit yang ditayangkan adalah tulen,  ia juga diselitkan eangvfotokopi.

Klip video yang memsparkan Dr Vida duduk di dalam tab mandi yang dipenuhi dengan duit dan memakai barangan kemas mula menjadi viral dalam media sosial selepas beliau memuat naik video pembikinannya berdurasi selama 6 minit 34 saat di Facebook semalam.

Perancangan bagi menghasilkan klip video ini telah dilaksanakan dua bulan lepas tetapi tidak menyangka bahawa Taylor Swift juga menggunakan kongsep yang sama, cuma Taylor menggunakan berlian tetapi Dr Vida menggunakan duit.

Beliau tidak kisah fituduh riak gara-gara tabur duit fan barangann kemas dalam tab mandi.

Dijangkakan klip video I Am me dilancarkan pada 30 September ini.

Klip Video I Am Me RM1 Juta Jadi Viral Klip Video I Am Me RM1 Juta Jadi Viral Reviewed by KamilSalleh on 20.9.17 Rating: 5

Tiada ulasan